Werkwijze webdesign

Webdesign & Development

We houden van te gekke websites. Terwijl we met de hand de website maken, concentreren we ons ook op SEO, uiterlijk en functionaliteit.
Vandaag de dag kunnen we dankzij de technologie de meeste uitgebreide designelementen integreren met elke soort inhoud, inclusief complexe databases.
We ontwikkelen frisse, innovatieve oplossingen rond je website zodat deze niet alleen mooi zijn om te bekijken maar ook consistent zijn in het leveren van hun informatie in elk mogelijke internet browser. Onze web design diensten zijn heel betaalbaar.

Jouw website vertalen

Je klanten kunnen aanspreken in hun moedertaal is veel effectiever dan hen aanspreken in een tweede, derde of zelfs vierde landstaal.
Wij kunnen je daarmee helpen. We beschikken over de juiste taal-experten en kunnen x-talen vloeiend aanleveren zodat we jou kunnen helpen opdat je boodschap zijn doel behaalt.

Search Engine Optimization (SEO)

Zelfs de mooiste website is maar een website als niemand hem bezoekt. Search Engine Optimization (SEO) is een meervoudig stappenproces om je website zijn zichtbaarheid te verhogen in zoekmachines, zoals Google, Yahoo!, Bing etc. Dat gaat van de juiste URL te kiezen, over inhoudelijke pagina's tot rich content. We hebben de nodige ervaring daaromtrent en de tools om de ranking van je website te verhogen en meer trafiek naar je website te krijgen.

Belangrijkste ontwikkelingsplatforms: Adobe, PHP & MySQL

Deze meestgebruikte software voor webdesign ter wereld is onze favoriet om jouw website te maken. Het laat ons toe je website op maat te maken en te voorzien van een blog of CMS (Content Management System=zelf je inhoud kunnen aanpassen).

Responsive web development

Op welk apparaat ook, welke browser ook, onze kennis zorgt ervoor dat jouw site altijd mooi oogt. We zorgen voor mobile en tablet optimalisatie en testen tevens de performance op deze apparaten.

Integratie met derden

We kunnen tevens je website integreren met Mailchimp om bijvoorbeeld email adres te verzamelen en gerichte mailings te doen.

Web hosting voor jouw bedrijf

We willen ervoor zorgen dat jouw website bereikbaar is. Eens je website af is, heb je een plaats nodig waar de website kan gezet worden (gehost) en zo beschikbaar is op het internet. Een betrouwbare hosting-partner vinden is dus uitermate belangrijk omdat elke onderbreking in hun dienstverlening jou geld kan kosten. Wij kunnen je helpen met het vinden van de meest geschikte hostingpartner die veiligheid en flexibiliteit combineert.