Menza

Menza is een one-page website voor een groothandel van prachtige design artikels.

De CMS console werd volledig op maat geschreven en laat hen toe alles aan te passen qua inhoud (blog, nieuwtjes, collectie, verkoopspunten …).

De site is perfect aanpast aan smartphone en tablet.

PixelPet

PixelPet biedt, als dierenliefhebbers pur sang, professionele beestige foto's aan via hondenfotografie, kattenfotografie, equine fotografie en andere huisdierenfotografie op locatie met prachtig natuurlijk licht

Containerverhuurdienst Thienpont

Thienpont E & N is een expert in het verhuren, plaatsen en afhalen van afvalcontainers in de regio Oost-Vlaanderen. Wij verzorgen container transport voor zowel particulieren, zelfstandigen, KMO's als door grote ondernemingen. Wij helpen u graag verder in uw zoektocht naar een efficiënte en milieuvriendelijke oplossing voor uw afval. Thienpont E & N staat garant voor een vlotte, stipte en klantvriendelijke service.

Hondenverzorging Stefanie

Bezig zijn met honden en toch hang je niet vol hondenhaar? Het kan!
Als websitedesigners mochten we voor Hondenverzorging Stefanie een beestige site opzetten.

Hoofddoel was de klanten wegwijs maken in de mogelijkheden die een bezoekje aan het honden- en nu ook kattenkapsalon brengt. Daartoe moet Stefanie flexibel de data en afbeeldingen kunnen aanpassen naargelang de dienstverlening evolueert. Mbv een CMS console kan de inhoud zelf aangepast worden.

Omdat de meeste honden- en kattenliefhebbers ook smartphone en tablet liefhebbers zijn, moest de site uiteraard 'mobile friendly' worden.
Dit was een pootje naar ons hand ... euh, kolfje naar ons hand.

Ben je ook benieuwd naar de produkten (farm food, hygiene) en diensten die Hondenverzorging Stefanie bied voor jouw trouwe viervoeter en is het buiten geen weer om een hond door te jagen? Surf dan eens snel naar www.hondenverzorgingstefanie.be en maak snel een afspraak.

Onze hond Booster is alvast overtuigd al was het maar voor het hondse-team van Stefanie.

Latems Creatief

Een creatieve site voor creatieve geesten : dat was het uitgangspunt.
Een site waar zowel begeleiders als cursisten zich thuis voelen en ondergedompeld worden in een kunstzinnige omgeving.

De CMS console werd volledig op maat geschreven en laat hen toe alles aan te passen qua inhoud (blog, cursussen, evenementen …). Zo is het ook voor potentiele cursisten duidelijk waar op de site je informatie kan vinden en hoe je je moet inschrijven.

Dankzij de heropgefriste look en het feit dat de site zich perfect aanpast aan smartphone en tablet zorgt ervoor dat het Latems Creatief terug klaar is voor het komende decennium.

Guy Gruwier ... watercolour artist

Guy Gruwier, een watercolour artist die zichzelf strenge eisen oplegt waaraan zijn kunstpareltjes moeten voldoen.
Dat de site complementair moet zijn aan zijn kennis en kunde was niet meer dan logisch.

Zoals met een ogenschijnlijk simpele beweging van het penseel een aquarel tot leven komt, kan de site met een simpele druk op de spreekwoordelijke toets volledig op maat aangepast worden.
Een foto van een kunstwerk toevoegen? Evenementen aanmaken? Een agenda opstellen? Portfolio uitbreiden? Alles is perfect mogelijk en eenvoudig te bedienen door de op maat gemaakte CMS console.

Ook al zijn de meeste, potentieel, klanten geen vluchtige bezoekers van dergelijke site, toch is het belangrijk dat men om het even wanneer en op om het even welk apparaat de site kan bezoeken en de info vinden die men nodig heeft: dan komt responsive design op smartphone, tablet, pc goed van pas.

Kijk en geniet … niet alleen van de site maar ook van de kunstwerken.

B&B Finca San Vicente ... bij Belgen in Colombia

Zelfs in Colombia weten ze Pixelduo’s webdesign talent te erkennen (ahum, een beetje trots op tijd en stond kan geen kwaad :-) )

Zoals Karin en Johan van B&B Finca San Vicente het zelf verwoorden : de natuur is er adembenemend mooi en de locatie is ideaal om er volledig tot rust te komen en één met de natuur. Dat beloofde een fikse uitdaging te worden om hun website dezelfde uitstraling te geven als wat zij met hun B&B voor ogen hadden.

Bezoekers worden door de website alvast meegezogen in een prachtig avontuur. Je vergapen aan de natuur via de fotogalerij, watertanden bij het lezen van de mogelijke activiteiten, wegdromen bij het zien van de kamerfoto’s. Alles kan, of het nu via pc, tablet of smartphone is, het responsive design zorgt voor een leuke ervaring. Het begin van een mooi verblijf.

Dat je dit alles in 3 talen kan verkennen en snel kan boeken via het ingebouwde reservatieformulier is de kers op de taart.

Waar wacht je nog op? Finca San Vicente awaits you !!!!

XL-Rent ... Tent and Stagerenting

Naast een nieuw gamma aan tenten en stage-materiaal, nu ook een nieuwe site.
Verken alvast de site en kies je tent voor je privé of zakelijke evenement op de duidelijke en overzichtelijke site.

Net zoals een geslaagd evenement organiseren niet kan zonder de dragende structuur van een tent, podia, vloer en tribunes kan de site niet zonder de op maat gemaakte CMS console waardoor XL-Rent alles perfect kan aanpassen aan de snel wisselende trends.

In deze wereld van stevige concurrentie en snel veranderende zaken is het belangrijk dat een potentiele klant via om het even welke weg de site kan bezoeken en XL-Rent kan contacteren. Responsiveness op smartphone, tablet en pc is onontbeerlijk.

Waar is dat feestje? Geen idee … maar het begint bij XL-Rent.

Kapsalon Look Zottegem

Een nieuwe look voor Kapsalon Look te Zottegem.
Terwijl de klanten een nieuw kapsel aangemeten krijgen, krijgt de site een nieuw kleedje.

Snuister snel eens rond op de site en bekijk de mogelijke producten, prijzen, salon en openingsuren. Allemaal dankzij de op maat gemaakte CMS console zodat Kapsalon Look alles zelf in handen heeft, net zoals het haar van hun klanten.

Vind je niet wat je zoekt? Dan hangt waarschijnlijk je haar in je ogen en is het tijd om via het responsive design op je smartphone op het contactformulier te klikken en je datum te reserveren.

Immo-verzele uit Lede

Een site die staat als een huis. Eenvoudig, strak en alles snel bereikbaar.
Zonder veel poespas de inhoud kunnen aanpassen en nieuwe woningen toevoegen was de eerste vereiste voor Immo-Verzele.

Een eenvoudige en eerlijke site in het verlengde van de service van Immo-Verzele.
CMS console, responsive design, snelheid … alles is aanwezig om je zoektocht naar de ideale woning compleet te maken.

Open de deur, stap over de drempel en treed binnen in de wereld van de immobiliën via de gebruiksvriendelijke site.