Veelgestelde vragen

Wellicht helpen onderstaande veelgestelde vragen in je zoektocht naar de ideale webdesigner?

Krijg ik volledige beheerder-toegang tot mijn website?

Van zodra je inlogt op je website (je krijgt daarvoor een aparte url met login en paswoord), heb je toegang tot het systeem om zelf je website te beheren. Je kan dan eenvoudig foto's, categorieen, prijzen en foto's aanpassen.

Hoe meld ik mijn bedrijf aan bij Google Mijn Bedrijf?

Terwijl we je website ontwikkelen zullen wij voor jou de registratie van je bedrijf bij Google Analytics doen zodat je beter kan scoren in Google.
Er is echter nog een activatie daarvoor nodig en daarom zal je een tijdje later van Google een brief ontvangen met daarop je persoonlijke code om de registratie van je bedrijf te voltooien en te activeren

Waarom heb ik weinig respons op mijn website?

Van zodra je website online is en klanten je vinden, begint het nog maar pas. Je website moet voldoende kenbaar gemaakt worden door deze te vermelden op alle relevante plaatsen en door het in acht nemen van enkele belangrijke regels.

Kan ik mijn website uitbreiden met een extra taal?

Wij kunnen je site uitbreiden met één of meerdere talen. Neem gerust contact met ons op voor meer info.

 

Kan ik meerdere domeinnamen koppelen aan mijn site?

Wanneer je een extra domeinnaam koopt, om je vindbaarheid op internet te verhogen, kan je die gemakkelijk bij je hosting provider laten doorverwijzen naar je huidige website.
Zo kan je alle namen op 1 website laten uitkomen. Heb je daarbij hulp nodig, contacteer ons dan gerust.

Kan ik een professioneel email adres koppelen aan mijn domeinnaam?

Alle websites die we bouwen komen met één email account waarin jouw bedrijfsnaam voorkomt. Dus kan je bijvoorbeeld jouwnaam@jedomeinnaam.be krijgen, zodat jouw bedrijfscommunicatie zich onderscheidt van al de rest

Moet ik maandelijks een vast bedrag betalen voor mijn website?

De facturatie voor de hosting van je website laten we rechtstreeks afhandelen tussen de hosting provider en jou.
Voor ons betaal je jaarlijks slechts een klein onderhoudscontract zodat we je website en CMS-systeem steeds kunnen updaten met de laatste beveiligingen.

Reken je kosten aan voor elke kleine verandering aan de site?

We stellen al onze websites voor met een content management systeem (CMS), zodat je zelf je site kan aanpassen met foto's, tekst of andere content. Mocht je echter vergaande design aanpassingen willen of ander werk dan kunnen we je een offerte maken met een vaste prijs zodat je weet waar je aan toe bent.

Ik heb gehoord van SEO (Search Engine Optimization); heb ik dat nodig en hoe werkt het?

SEO is de kunst voor het zorgen dat je website efficient gerangschikt wordt bij de belangrijkste zoekmachines zoals Google, Yahoo! en Bing.

Wat voor zin heeft het om een mooie website te maken als niemand hem kan vinden. Al onze sites komen standaard met Google integraties (Sitemapping, Google Analytics en Google Webmaster Toolset) alsook essentiele zaken die een webdesigner dient uit te voeren tijdens het design en ontwikkelingsproces van je website (Meta Tags, Page Titles, H1 tags en meer). We bouwen al deze zaken in je website in zodat je de basis hebt van een zoekmachine-vriendelijke website.

Daarnaast is het ook belangrijk hoe je je teksten opmaakt en invult via het CMS systeem opdat je beter zou gevonden worden.

Omdat natuurlijk niet iedereen op de eerste plaats kan staan zijn er uiteraard ook betalende diensten van Google om je ranking te verhogen.

Wil je meer info, contacteer ons dan gerust.

Zal mijn website beschikbaar zijn voor smarpthones en tablets?

Al onze sites zijn compatibel met mobiele apparaten. Of het nu gaat om een iPhone, Android of andere smarpthone/tablet, je site zal zich aanpassen aan het apparaat in kwestie.

Kan ik video plaatsen op mijn website?

Zeker en vast. Ofwel plaatsen wij die er in tijdens de ontwikkelingsfase of je doet dit zelf via het CMS systeem eens de site af is.
Belangrijk is dat je de juiste video-streaming partner kiest (Vimeo, YouTube) die bij je noden past, maar ook daar helpen we je graag mee verder.

Kan ik leuke slideshows op mijn website krijgen?

Zeker, we moedigen dit zelfs aan om wat beweging in je pagina's te steken om hen meer tot leven te brengen. Je kan je slideshows via het CMS systeem aanpassen zodat je volledige controle bewaart over de inhoud ervan en deze van tijd tot tijd kan aanpassen.

Ik heb nog geen website maar mijn concurrentie wel. Wat kan ik doen?

Laat het ons gewoon weten! We bekijken een aantal websites van je concurrenten en wat hun sterktes en zwaktes zijn, hun huisstijl en alles wat maar enigszins van belang is om aandeel in de markt te veroveren. Op basis van deze informatie maken we dan een voorstel naar jou zodat je website niet moet onderdoen.

Ik heb al een website van enkele jaren terug, kan je deze updaten?

En of. We nemen je bestaande inhoud (teksten, foto's) eventueel over en doen een complete makeover van je website uiterlijk als dat nodig is. We kunnen zelfs sites die niet aanpasbaar zijn uitbreiden met een CMS systeem zodat je toekomstige updates zelf kan uitvoeren.