Over mij

Johan de huwelijksfotograaf

Over Johan

Hallo. Hartelijk welkom en bedankt dat je even langskomt.

Mijn naam is Johan Van Cauwenberghe en ik ben de fotograaf bij Pixelduo. Ik hou niet alleen van fotografie, ik ben er gewoonweg stapelgek op!

Ik ben een levensgenieter. Zo ben ik en dat wil ik delen met iedereen. Ik hou van afwisseling in alles wat ik doe of denk, net zoals het leven zelf steeds wisselt.

En wat is er dan mooier om ook de afwisseling in iemand anders zijn leven vast te leggen met mooie en unieke beelden en hen daarvan iets terug te geven.

Door een toeval kwam ik daardoor bij fotografie terecht waardoor ik het verhaal van de mensen om me heen kon vastleggen met sprekende beelden: een mix van persoonlijke belevenissen, stijlvolle momenten, een vleugje humor en tal van emoties.

Of het nu gaat om huwelijksfotografie , portretfotografie , newbornfotografie of eender welke andere fotoreportage, ik ben steeds gedreven om van jouw moment het mooiste en het plezantste te maken.

Veel plezier op mijn website en kijk gerust eens rond om een beter idee te vormen van wie ik ben en wat ik voor je kan betekenen. Wil je meer info neem dan gerust vrijblijvend contact op.

Fun van Johan

Tevreden klanten. Zijn er ook andere?

Ik ben nog steeds in ontwikkeling

Ik hou van "natuur"lijke fotografie

My dog Booster, boosts my life

I shoot people for a living

Never stand between me and my coffee